Kontakta oss
2023-05-03

Lillan

Pga tandläkarskräck hade jag i flera år struntat i allt vad tandläkare hette, vilket resulterade i bland annat en kindtand som inte gick att rädda. Blev tipsad om Wennerlunds Tandvård och fick en tid direkt.
Fredrik har inte bara ordnat en ny tand utan även botat min tandläkarskräck!
Otroligt skicklig och jag har fullt förtroende för honom.
Han gjorde även en "smile design" på mig och jag är så nöjd! Nu kan jag le utan att skämmas.
Tack Fredrik!

2023-05-03

Jesper

Efter att ha dragits med konstant huvudvärk och spänningar i muskulaturen i käken och nacken, så kunde Fredrik Wennerlund konstatera att en bettskena behövdes. Den har gjort så att jag sover bättre, tagit bort huvudvärken och tagit bort spänningarna i muskulaturen.
Det är en väl värd investering som minskar slitaget på tänderna över tid.
Fredrik Wennerlund har även slipat in och justerat mitt bett vilket gjort att bettet och muskulaturen i käkarna är mer harmoniskt och avslappnat. Tack Team Wennerlund!

2020-09-15

Hanna B.

"Rekommenderar varmt Wennerlunds tandvård.
Personligt och proffsigt. Har blivit så bra bemött och fått svar efter arbetstid då det varit akut.
känns tryggt."

2020-05-18

Caroline H.

"Mycket tacksam över att ha fått Fredrik som tandläkare. Vem kunde ana att det gick att få den mest professionella, trevliga och kompetenta specialist i ’lilla’ Åsa."

2020-04-20

Siri B.

"Riktigt bra och personlig uppföljning"

2020-04-15

Jessika N.

"Har aldrig tidigare mött en tandläkare som är så noggrann, professionell och trevlig som Fredrik. Sökte inledningsvis hjälp för mina spända käkar och hade låga förväntningar eftersom flera tandläkare tidigare inte kunnat avhjälpa problemet. Men Fredrik såg direkt felet, korrigerade och följde upp och nu är spänningarna och huvudvärken praktiskt taget helt borta. Han är väldigt mån om sina patienter och håller hög kvalité på behandling och bemötande. Kan rekommendera Fredrik till alla!"

2020-04-15

Jessika N.

"En vän rekommenderade mig att söka hjälp hos Fredrik för mina helt otroligt spända käkar. Mina förväntningar var låga eftersom andra tandläkare tidigare inte fått bukt med problemet, men Fredrik identifierade problemet och löste det snabbt."

2020-01-20

Berit N.

"Efter att inte ha varit hos tandläkare på 13 år kontaktade jag Fredrik akut. Jag fick tid omgående. Har blivit så otroligt väl omhändertagen och bra bemött. Vill varmt rekommendera Fredrik en mycket skicklig Och proffsig tandläkare."

2019-11-28

Jesper B.

"Jag kontaktade Fredrik då jag misstänkte att jag gnisslade tänder i sömnen då jag hade ont i käken samt en helt otroligt svår huvudvärk i ca 12 timmar per dag. Fredrik kollade igenom bettet, gjorde några små korrigeringar samt gjorde en avgjutning för en bettskena vilken passades in efter ca en vecka. Första dagen efter en natt med bettskenan så var huvudvärken borta och jag har inte haft några problem med varken ont i käken eller huvudvärk sedan dess. Tack Fredrik Wennerlund!"

2019-11-05

Johan O.

"Alltid lika professionellt och betryggande bemötande varje gång jag varit på ett besök, man får verkligen känslan att alla på Wennerlunds Tandvård vill att man ska få så bra tänder som möjligt. Det är absolut den bästa tandläkarupplevelsen jag någonsin varit med om och jag kan inte göra annat än att tacka Fredrik och gänget!"

2019-09-21

Camilla

"Blev väldigt väl omhändertagen av Fredrik och hans team! Innan behandlingen med att ta bort glugg mellan framtänderna ville jag gärna inte visa tänderna på bild men med ett fantastiskt jobb av Fredrik har jag nu inga problem med det längre! Kan varmt rekommendera denna proffsiga tandläkare!"

2018-12-12

Peter P.

"Otroligt proffesionell tandläkare med ett proffsigt bemötande! Skulle laga ett mindre hål och hade fruktansvärd ångest inför detta... Blev mycket väl omhändertagen av Fredrik och hans assistent och tillsammans lugnade dom mig så pass att lagningen kunde genomföras utan något som helst problem!! Dessutom var priset LÅNGT mycket lägre än vad jag hade förväntat mig!"