Kontakta oss

"Estetisk tandvård är lite av en tidsmaskin."

Estetisk tandvård
Om dina tänder slitits under årens lopp, återställer vi dem. Deras utseende blir som det var för 10, 20 eller 30 år sedan. Kanske har du råkat ut för en olycka och skadat en eller flera tänder. Tänderna fungerar kanske i stort sett som de ska. Nu återstår bara att återställa utseendet.

Låt din mun bli en tillgång i dina relationer, din karriär och för din självbild. Njut av att kunna tala, le och skratta fullt ut. Det är först då kan du växa som människa. Estetisk tandvård syftar till att återskapa naturen och med kosmetisk tandvård gör man förändringar i leendet till det bättre.

Med dagens nya tekniker gör det möjligt att framställa naturtrogna tänder och leenden. Bygga upp raserade bett och återskapa det som en gång varit.

Ett vackert leende är viktigt . För dig och dina relationer. Att våga le är att kunna leva. De flesta människor anser att ett tilltalande leende är en mycket viktig del av det intryck du ger.

Invisalign

Composit

Implantat

Bettrekonstruktion

Patientfall

Möt några av våra patienter och läs om hur estetisk tandvård förändrat deras tillvaro.

Skalfasader

En annan typ av behandling är skalfasader där ett tunt skal av porslin fästs utanpå tänderna.

Implantat

Implantat ger inte bara en kompromisslös stabilitet vid tal och tuggning – tryggheten med fasta tänder gör att livskvalitet ökar.