Kontakta oss
“Det är så skönt att kunna skratta och le utan behöva skämmas för mina tänder”

Jag hade missfärgade tänder på grund av höga fluorhalter i dricksvattnet. Fredrik behandlade mig med skalfasader och jag fick tillbaka mitt leende. Det som var mest fantastiskt var att jag redan från början visste hur mina nya tänder skulle se ut. Det blev jättebra och jag är väldigt nöjd. Det är så skönt att kunna skratta och le utan behöva skämmas för mina tänder.

-Anna

“När slutresultatet var på plats motsvarade det mina förväntningar. Min hustru och mina barn är också mycket belåtna med mitt nya leende. Det har varit en mycket angenäm resa, absolut värt pengarna.”

Bengt har landat efter en yrkeskarriär som pilot och flyglärare i Flygvapnet. Nu är det segling och skidåkning som ger spänning i tillvaron. Det nya leendet gjorde honom öppnare – och omgivningen gladare.Han hade själv inte tänkt så mycket på sina tänder. Det var när hans hustru och barn gjorde honom uppmärksam på Bengts ojämna tänder och bett, som han förstod att det var dags att göra något åt saken, berättar Bengt.
– Jag såg inte själv hur mina tänder såg ut. En avvaktande hållning mot tandläkare liksom smällar i ishockey hade med åren gjort Bengts mun i behov av uppsnyggning.

-Bengt

“Slutresultatet blev väldigt naturligt och jag är mycket nöjd. Alla i min omgivning har reagerat positivt. Maken och barnen trivs med mitt nya leende.”

Ulla-Karin ger ett friskt och spänstigt intryck.
– Jo, jag sköter min hälsa så gott jag kan. Går regelbundet på gym, dansar Zumba en afrikansk motionsdans och praktiserar stavgång. Och så är jag noga med mitt utseende.
– Sedan några år har jag blivit allt mer medveten om att mina tänder var osköna på grund av tandvårdsskador. Tänderna var missfärgade och ytorna hade gropar. Min tandläkare demonstrerade och informerade hur bra mina tänder skulle kunna bli med porslinsfasader, berättar Ulla-Karin.

-Ulla-Karin