Kontakta oss

"Dagens värld ger oss stora möjligheter att själva välja vårt utseende. Idag kan du få det vackraste av leenden."

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Modern tandvård ligger före annan sjukvård, då vi faktikst kan erbjuda våra patienter bättre lösningar än de man föddes med.

Låt din mun bli en tillgång i dina relationer, din karriär och för din självbild. Njut av att kunna tala, le och skratta fullt ut. Det är först då du kan växa som människa. Estetisk tandvård syftar till att återskapa naturen och med kosmetisk tandvård gör man förändringar bättre än naturen.

Med dagens nya tekniker är det möjligt att framställa naturtrogna tänder och leenden. Bygga upp raserade bett och återskapa det som en gång varit. Ett vackert leende är viktigt för dig och dina relationer. Att våga le är att kunna leva. De flesta människor anser att ett tilltalande leende är en mycket viktig del av det intryck du ger.

  • En undersökning gjord av AACD, American Academy of Cosmetic Dentistry, visade att:
  • Över 92 procent av alla vuxna tycker att ett attraktivt leende är en viktig social tillgång.
  • 88 procent säger att de minns personer med särskilt attraktiva leenden bättre.
  • 85 procent anser att ett icke-attraktivt leende gör en människa mindre tilltalande
  • 74 procent anser att ett icke-attraktivt leende kan minska en människas möjlighet på arbetsmarknaden och att göra karriär.
Tandblekning

När man hör orden estetisk tandvård tänker många direkt på tandblekning. Att bleka sina tänder är dock bara en liten del av vad vi kan erbjuda dig inom estetisk tandvård.

Patientfall

Möt några av våra patienter och läs om hur estetisk tandvård förändrat deras tillvaro.Skalfasader

En annan typ av behandling är skalfasader där ett tunt skal av porslin fästs utanpå tänderna.Implantat

Implantat ger inte bara en kompromisslös stabilitet vid tal och tuggning – tryggheten med fasta tänder gör att livskvaliteten ökar.