Estetisk tandvård 2017-01-29T14:15:52+00:00

Estetisk tandvård är lite av en tidsmaskin.  Om dina tänder slitits under årens lopp, återställer vi dem. Deras utseende blir som det var för 10, 20 eller 30 år sedan. Kanske har du råkat ut för en olycka och skadat en eller flera tänder. Tänderna fungerar kanske i stort sett som de ska. Nu återstår bara att återställa utseendet.

Låt din mun bli en tillgång i dina relationer, din karriär och för din självbild. Njut av att kunna tala, le och skratta fullt ut. Det är först då kan du växa som människa. Estetisk tandvård syftar till att återskapa naturen och med kosmetisk tandvård gör man förändringar i leendet till det bättre.

Med dagens nya tekniker gör det möjligt att framställa naturtrogna tänder och leenden. Bygga upp raserade bett och återskapa det som en gång varit.

Ett vackert leende är viktigt . För dig och dina relationer. Att våga le är att kunna leva. De flesta människor anser att ett tilltalande leende är en mycket viktig del av det intryck du ger.

En undersökning gjord av AACD, American Academy of Cosmetic Dentistry, visade att:

  • Över 92 procent av alla vuxna tycker att ett attraktivt leende är en viktig social tillgång.
  • 88 procent säger att de minns personer med särskilt attraktiva leenden bättre.
  • 85 procent anser att ett icke-attraktivt leende gör en människa mindre tilltalande
  • 74 procent anser att ett icke-attraktivt leende kan minska en människas möjlighet på arbetsmarknaden och att göra karriär.

Tandblekning

När man hör orden estetisk tandvård tänker många direkt på tandblekning. Att bleka sina tänder är dock bara en liten del av vad vi kan erbjuda dig inom estetisk tandvård.

Patientfall

Möt några av våra patienter och läs om hur estetisk tandvård förändrat deras tillvaro.

Skalfasader

En annan typ av behandling är skalfasader där ett tunt skal av porslin fästs utanpå tänderna.

Implantat

Implantat ger inte bara en kompromisslös stabilitet vid tal och tuggning – tryggheten med fasta tänder gör att livskvalitet ökar

KONTAKTA FREDRIK WENNERLUND